Boutique

Rocca 1794 - Tirana

I madh dhe i ndritshëm, me hapësira ekspozitash të dizajnuara në mënyrë elegante, butiku i ri ndodhet në Maritim Hotel Plaza, i njohur për arkitekturën e tij mbresëlënëse moderne.

Këtu, entuziastët e stolive dhe orëve do të mund të admirojnë, përveç krijimeve të Damiani - në një kënd të dedikuar, Salvini dhe Venini - orët e shkëlqyera të markave të tjera prestigjioze luksoze, si Cartier, Zenith dhe Girard-Perregaux.

Hapur në këto orare

E Hënë 09:00 - 20:00
E Martë 09:00 - 20:00
E Mërkurë 09:00 - 20:00
E Enjte 09:00 - 20:00
E Premte 09:00 - 20:00
E Shtunë 09:00 - 20:00
E Dielë 09:00 - 20:00

 

Markat në Butik

Zbuloni këndet e dedikuara për markat më prestigjoze ndërkombëtare.

The Best Luxury Experience

Vizitoni Butikun tonë dhe përjetoni një eksperiencë të plotë Rocca. Kompetenca, përsosja, profesionalizmi dhe privatësia ju presin.

Rocca TiranaRocca Tirana
Rocca TiranaRocca Tirana
Rocca TiranaRocca Tirana
Rocca TiranaRocca Tirana
Rocca TiranaRocca Tirana
Rocca TiranaRocca Tirana
Rocca TiranaRocca Tirana

Free shipping

Free standard shipping on every order

Scalapay

Installment payments up to €5000 with no interest

Gift box

Receive your purchase in an elegant gift bag

Dedicated assistance

Rocca offers you exclusive services and guarantees

We are here to answer your questions and help you find the perfect product.

Phone +39 0131929873

Live the Rocca experience, find the Boutique near you